OFERTA BACK TO SCHOOL PENTRU NOUL AN ȘCOLAR
Expiră în:
SCAUNE ȘI BIROURI BESTSELLER PENTRU CAMERA ELEVULUI
   phone ico   0745.599.121 Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de birou Futura 3S Plus TM01

1523,66 RON
Preț fără TVA: 1280,39 RON
Termen de livrare: 3-5 zile lucrătoare
300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Versiunea Futura 3S Plus TM01 reprezintă o altă materializare a popularelor scaune ergonomice din gama Futura de la Grospol.
  • Scaunul de birou este echipat cu un spătar și un șezut profilate.
  • Versiunea îmbunătățită a scaunului, suplimentar față de toate avantajele predecesorului său, are opțiunea de reglare a spătarului în intervalul de 65 mm (6 niveluri).


  • Spătarul scaunului este tapițat cu o plasă mesh durabilă și practică, de culoare neagră. Plasa se adaptează la spatele utilizatorului și asigură, de asemenea, o bună circulație a aerului. Are o rezistență extrem de ridicată la abraziune, de până la 150.000 de cicluri Martindale. De asemenea, este certificată ca fiind ignifugă (țigară, BS EN 1021-1: 2006).
  • De remarcat în mod special este profilul lombar reglabil pe înălțime. Prin ajustarea poziției, se poate adapta profilul la înălțimea utilizatorului.


  • Calitățile ergonomice ridicate ale scaunului sunt confirmate și de reglarea adâncimii șezutului (distanța dintre șezut și spătar), care face ca funcțiile spătarului să fie accesibile atât pentru utilizatorii mai puțin înalți, cât și pentru cei înalți. Cu o singură mișcare a unei manete, poți îndepărta sau apropia șezutul de spătar.
  • Spuma șezutului este produsă cu ajutorul unei tehnologii de turnare, care îi sporește semnificativ durabilitatea și îi conferă elasticitatea potrivită chiar și după mai mulți ani de utilizare.
  • Șezutul este tapițat în țesătura durabilă TM01.
  • O țesătură extrem de durabilă și plăcută la atingere. Aceasta asigură o bună circulație a aerului. Se potrivește bine pe șezut și este ușor de curățat. Nu este predispusă la scămoșări. Rezistență la abraziune de peste 35.000 de cicluri Martindale.


  • O altă caracteristică distinctivă a modelului Futura este reglarea durității (elasticității) părții centrale a șezutului, ceea ce face posibilă o mai bună adaptare a proprietăților șezutului la așteptările utilizatorului. Reglarea se face cu ajutorul unui buton plăcut din punct de vedere estetic.


  • Înălțimea reglabilă a cotierelor 4D (interval de 70 mm.) permite o poziție confortabilă și ergonomică a antebrațelor (90° față de trunchi), ceea ce reduce tensiunea de la nivelul mușchilor spatelui și umerilor în timpul șederii prelungite.
  • Suportul de antebraț este reglabil în unghi (+/- 15°). Dacă îl îndrepți spre interior este mai ușor să tastezi, iar dacă îl îndrepți spre exterior te ajută să te ridici de pe scaun. Suportul vine, de asemenea, cu posibilitatea de reglare față-spate.
  • Scaunul este prevăzut cu reglarea distanței dintre cotiere și șezut, ceea ce permite sa reglezi și mai bine poziția cotierelor în funcție de înălțimea utilizatorului.


  • Scaunul este echipat cu un mecanism de mișcare Synchro SELF SF 2 foarte bun, care constă în înclinarea spătarului în sincron cu șezutul (spătarul se mișcă mai repede și mai departe), oferind în același timp posibilitatea de a bloca în mai multe poziții unghiul de înclinare ales.
  • Principalul avantaj al acestui mecanism este contactul continuu dintre spătar și spatele utilizatorului. Dacă poziția de înclinare aleasă nu este blocată, spătarul urmărește în mod constant spatele utilizatorului, asigurându-i un sprijin adecvat în timpul lucrului.
  • Mecanismul Synchro SELF se distinge, de asemenea, prin unghiul ergonomic de înclinare a spătarului în raport cu șezutul, acesta fiind îmbunătățit față de versiunea anterioară.
  • Rezistența spătarului este reglată automat în funcție de greutatea utilizatorului.
  • Înălțimea șezutului este reglabilă în mod lin cu ajutorul unui piston pneumatic.


  • Baza mobilă ușoară, din aluminiu, lustruită până la culoarea crom (lucioasă), este elegantă și, în același timp, extrem de robustă și stabilă.
  • Are incluse în dotare standard role moi care nu zgârie suprafețele dure (parchet, gresie). Aceste role pot fi utilizate și pe suprafețe acoperite cu mochetă sau covor.
  • Gama Futura include, de asemenea, un model similar, dotat în plus cu o tetieră (Futura 4S Plus).



  • Modelul este acoperit de o garanție a producătorului de 3 ani, prevăzută în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți vom livra produsul GRATUIT la adresa indicată, oriunde în țară.
  • IMPORTANT: în conformitate cu legea și cu termenii și condițiile noastre, ai dreptul deplin de a returna bunurile nefolosite în cazul în care acestea nu corespund așteptărilor tale.

  • Scaunul de birou necesită o scurtă asamblare conform instrucțiunilor însoțitoare.
  • Dimensiuni:
    Șezut: 490 mm (lățime) x 465-515 mm (adâncime)


    *Dimensiunea nominală poate varia ușor în funcție de configurația produsului. Toleranța dimensională între produsele cu aceeași configurație este de +/- 5 mm.


Listă de prețuri

Scaun de birou Futura 3S Plus TM01 1523,66 RON
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de azi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Din aceeași gamă

Scaun de birou Futura 3S Plus
1535,48 - 1653,68 RON
Culori: 93 la alegere
Material: Plasă + material textil (9 tipuri la alegere)
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Scaun de birou ergonomic în versiunea îmbunătățită Plus. Suplimentar față de avantajele predecesorului său, noua versiune are un spătar reglabil pe înălțime.


Scaun de birou Play
1157,23 RON
Culori: 2 șezuturi la alegere
Material: Material textil Play
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

O serie de reglaje importante, raport calitate-preț excelent, livrare rapidă, design prietenos.


Scaun de birou Futura 4S Plus TM01
1653,68 RON
Culori: Negru
Material: Plasă + material textil
Livrare în: 6-8 săptămâni

O nouă versiune a consacratului scaun Futura 4S. Fabricat din materiale de o calitate superioară, echipat cu o tetieră 3D și cu posibilitatea de reglare a înălțimii spătarului. Este caracterizat printr-un profil excelent al spătarului și al șezutului.


Scaun de birou Ergofix
1057,92 RON
Culori: 3 la alegere
Material: Material textil + plasă mesh
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Șezut confortabil, mecanism excelent, cotiere lombare reglabile și tetieră. Expediere rapidă.


Produse similare

Scaun de birou Level BS
1262,41 - 1568,57 RON
Culori: 96 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Scaun de birou Level cu design modern și ergonomie excelentă. Disponibil cu spătar cu plasă mesh și o gamă largă de materiale textile și culori pentru tapițeria șezutului.


Scaun de birou MaxPro BS
1429,11 - 1745,88 RON
Culori: 100 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Versiune BS - cadru negru, spătar cu plasă mesh. Funcționare inovatoare a spătarului - sprijin pentru spate în orice poziție, mecanism excelent, o serie de reglaje.


Scaun de birou Marti BS
1518,93 - 1866,46 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 tipuri la alegere
Livrare în: 5-6 săptămâni

Scaun Marti BS dotat cu tehnologia inovatoare Smart Move care se adaptează dinamic la mișcările utilizatorului. Are opțiunea de a regla cotierele, înălțimea și adâncimea șezutului.


Scaun de birou Nodi BS
919,63 - 972,83 RON
Culori: 103 la alegere
Material: 10 la alegere
Livrare în: 3-5 zile lucrătoare

Ergonomie și raport calitate-preț excelente. O serie de reglaje importante. Recomandat pentru camera adolescenților.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top