OFERTĂ LA SCAUNE DE BIROU ERGONOMICE
Expiră în:
10% DISCOUNT LA MODELE SELECTATE
   phone ico   0745.599.121 Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis
Toate produsele
Produse cu livrare rapidă
Oferte
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Scaun de gaming Diablo X-Starter: negru-roșu

989,51 RON
Preț fără TVA: 831,52 RON
Termen de livrare: 7-10 zile lucrătoare

Adaugă dotări suplimentare:

300 000 customers Peste 400.000
de comenzi
finalizate
Livrare întotdeauna gratuită și opțiune
de retur
Prețuri competitive
cu opțiune de
negociere

GAMING LA URMĂTORUL NIVEL

Prețuri atractive - profită de oferta limitată la produse selectate de la Diablo Chairs 

Vezi AICI și alte produse incluse în promoție

Reprezinți o instituție sau entitate publică? Suntem înscriși în SEAP! Click AICI pentru a afla mai multe despre cum poți comanda de la noi.


Caracteristici

  • Cauți primul tău scaun de gaming? Diablo Chairs a conceput modelul X-Starter special pentru utilizatorii care nu au mai deținut un scaun de gaming.
  • Acest scaun reprezintă esența confortului și a funcționalității. A fost realizat din materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming. Tapițeria moale și plăcută este realizată din țesătură aerisită și durabilă. Iar datorită cotierelor reglabile, scaunul poate fi adaptat la corpul utilizatorului.


  • Confortabil și elegant, scaunul X-Starter de la Diablo Chairs combină funcționalitatea cu designul modern. În plus, logo-ul original Diablo Chairs de pe spătar îi conferă și mai multă personalitate.
  • Alătură-te numeroșilor utilizatori mulțumiți care au descoperit că gamingul poate fi și mai distractiv și confortabil!
  • Spuma HR rezistentă la deformare este extrem de moale și oferă un nivel ridicat de confort în timpul utilizării.


  • Mecanismul Tilttech™ permite legănarea liberă cu o înclinare de până la 160°. Scaunul de gaming X-Starter garantează o poziție ergonomică atât pentru studiu, cât și pentru divertisment.


  • Cotierele scaunului X-Starter sunt reglabile în două planuri: pe înălțime și în unghi.


  • Baza robustă în cinci spițe suportă o sarcină maximă de 140 kg.

    • Baza este dotată cu role din cauciuc PFC™ 360 care garantează mobilitatea pe orice suprafață.


  • Alege dotările opționale care vor face ca scaunul tău de gaming să îți ofere un nivel și mai ridicat de confort și ergonomie.
  • Suportul ergonomic pentru picioare din seria X-Starter îți va permite să îți odihnești confortabil picioarele în timp ce îți lași spătarul. Greutatea maximă admisă este de 30 kg. Distanța de la capătul suportului pentru picioare până la scaun este de 39 cm. În șezut există orificii pregătite special pentru fixarea suportului pentru picioare. Asamblarea este extrem de ușoară și rapidă.


  • Perna lombară confortabilă din seria X-Starter va reduce tensiunea de la nivelul coloanei vertebrale în timpul celor mai lungi sesiuni de gaming, fiind umplută cu spumă cu memorie. Datorită rezistenței sale, se adaptează la forma întregii zone lombare.

  • Scaunul de gaming este acoperit de o garanție a producătorului de 2 ani în sistem Door-to-Door pentru confortul tău deplin.
  • Îți livrăm scaunul de gaming GRATUIT oriunde în țară.
  • IMPORTANT: Dacă scaunul de gaming nu corespunde așteptărilor tale, în conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să îl returnezi în termen de 14 zile de la cumpărare.

  • Dimensiuni:


Listă de prețuri

Scaun de gaming Diablo X-Starter: negru-roșu 989,51 RON

Filmuleț de prezentare

Prezentare video a produsului Scaun de gaming Diablo X-Starter: negru-roșu - Diablo Chairs <p>Cauți primul tău scaun de gaming? Descoperă scaunul de gaming X-Starter de la Diablo Chairs, esența confortului și a funcționalității. Realizat din materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming.</p> 2023-04-26 https://www.mobila24.ro/images/product/fotel_X-ST4RTER_czarno-czerwony_002
Ai o întrebare? Apelează-ne la 0745.599.121
Programul de astăzi al Serviciului de asistență clienți: Închis

Produse similare

Scaun de gaming Xilium G Blue Edition
3623,06 RON
Culori: Negru și bleu
Material: Țesătură Bondai
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Blue Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Xilium G Red Edition
3623,06 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Țesătură Sempre
Livrare în: 6-7 săptămâni

Scaunul de gaming Xilium G Red Edition de la Nowy Styl este soluția tuturor nevoilor de gaming. Acesta a fost dotat cu caracteristici inovatoare care îl fac unic pe piața scaunelor de gaming.


Scaun de gaming Diablo X-Ray Normal: negru-roșu
1424,03 RON
Culori: Negru și roșu
Material: Piele ecologică HDS™ și HDS™ Air
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Scaunul de gaming Diablo X-Ray este un model care va fi, cu siguranță, pe placul oricărui gamer. Liniile sale dinamice și designul futurist atrag atenția. Diablo X-Ray are, de asemenea, o construcție solidă, realizată din materiale de înaltă calitate. Un cadru solid din metal, piele ecologică de înaltă calitate și rolele durabile fac ca acest scaun de gaming să fie nu numai confortabil, ci și durabil și ușor de întreținut.


Scaun de gaming Diablo X-Player 2.0 Normal: Frost Black
1175,73 RON
1407 RON
Culori: Albastru și negru
Material: Material EcoFiber™ + plasă Diablo Honeycomb™
Livrare în: 7-10 zile lucrătoare

Cu scaunul de gaming din seria X-Player, te vei putea bucura de jocul preferat fără a resimți dureri de spate și de gât. Diablo X-Player are un design distinctiv și atractiv, cu influențe din lumea gamingului.


Copyright © 2023-2024 MOBILA24.RO S.R.L. (CUI 47583970). Toate drepturile rezervate.
Apelează-ne        0745.599.121
Go Top